Επιλογές
Προγράμματα
Προγράμματα (ενδεικτικά)
 

Μολδαβία, Μακαρέστι 09/12/2007

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία τα εγκαίνια του σχολείου "Λύκειο Ελλάδα" στο Macaresti της Μολδαβίας.

Το σχολείο εγκαινιάστηκε από τον Υπουργό Παιδείας της Ελλάδος κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον Υπουργό Παιδείας της Μολδαβίας κ.Victor Tvirkun.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Oικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης κ. Γρηγόριος Σκαλκέας, Ακαδημαϊκός - Ομότιμος Καθηγητής, όπως επίσης και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας της Ελλάδος κ. Πλυτάς Δημήτριος και ο Ειδικός Γραμματέας Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπάιδευσης κ. Συρίγος Άγγελος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος αξιωματούχων της Μολδαβικής κυβέρνησης καθώς επίσης και πλήθος των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν υπό την αιγίδα της Μ.Κ.Ο "OECUMENICA" η οποία είχε αναλάβει και την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου σε συνεργασία με την υπηρεσία διασυνοριακής αναπτυξιακής συνεργασίας (Υ.Δ.Α.Σ) του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΥΠΕΠΘ -Δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη μετά τα εγκαίνια του σχολείου «Λύκειο Ελλάδα» στο Μακαρέστι της Μολδαβίας. Δείτε εδώ.

Νοταρά 131 - Πειραιάς 18536, Τηλ: 210 4294402 & 210 4294407, Φαξ: 210 4294409

Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα

Powered by Softways S.A.