Επιλογές
Προγράμματα
Προγράμματα (ενδεικτικά)
 

ΕΡΓΟ: Δωρεά ασθενοφόρου και παροχή εξοπλισμού στο Ιατρικό Κέντρο του ανατολικού Σαράγεβο

Το Ιατρικό Κέντρο "Ανατολικό Σαράγεβο" εξασφαλίζει σε πρωταρχικό επίπεδο την παροχή υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους δύο (2) καντονιών του Σαράγεβο, της Λουκαβίτσα και του Κάσιντο καθώς και οποιωνδήποτε άλλων έχουν ανάγκη από ιατρική περίθαλψη.

Η πρόσφατα ανακαινισμένη και εξοπλισμένη μονάδα του εν λόγω Ιατρικού Κέντρου ικανοποιεί τις περιφερειακές ανάγκες με τα πλέον σύγχρονα ιατρικά δεδομένα, όμως, οι περιφερειακές μονάδες του Κέντρου προσφέρουν το ελάχιστο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το πρόγραμμα στοχεύει στη βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών (διάγνωση και θεραπεία) καθώς επίσης και στην έγκαιρη μεταφορά των ασθενών από τον τόπο διαμονής τους στις περιφερειακές, και προπάντων, στην κεντρική μονάδα του Ιατρικού Κέντρου.

Το Ίδρυμα Υποστηρίξεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου και η OECUMENICA σε συνεργασία και με την τοπική Μ.Κ.Ο. "La Bella Donna" κατόπιν σχετικού γραπτού υπομνήματος του αρμοδίου διοικητικού και ιατρικού προσωπικού του Ιατρικού Κέντρου, στο οποίο αναλύονται οι ανάγκες των περιφερειακών ιατρείων του, προέβη στη δωρεά ενός (1) ασθενοφόρου οχήματος καθώς και του κάτωθι εξοπλισμού:

  • ψηφιακός έγχρωμος υπερηχοτομογράφος,
  • αιματολογικός αναλυτής,
  • κολποσκόπιο,
  • συσκευή ηλεκτροθεραπίας και
  • σπιρόμετρο.


 

 

 

Νοταρά 131 - Πειραιάς 18536, Τηλ: 210 4294402 & 210 4294407, Φαξ: 210 4294409

Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα

Powered by Softways S.A.